Προκόπης Δούκας

 

pdoukasΓεννημένος το 1963 στην Αθήνα, σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στα Ηλεκτρονικά και τις Τηλεπικοινωνίες. Σπούδασε επίσης Μουσική Τεχνολογία, ως visiting scholar, στο Center for Computer Research in Music and Acoustics (CCRMA), στο Πανεπιστήμιο του Stanford, στην Καλιφόρνια. 

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία άρχισε με την έκρηξη της “ελεύθερης ραδιοφωνίας”, το 1988. Εργάστηκε διαδοχικά ως παραγωγός ραδιοφώνου και Διευθυντής Παραγωγής στον Sky 100.4, στον Antenna 97.1, στον Αθήνα 9.84, στον Jazz FM, στη ΝΕΤ 105.8 και στον Kosmos 93.6, όπου βρίσκεται και σήμερα.
Από το 1997, εργάζεται στην ΕΡΤ ως παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων και από το 1999 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο, στην ΕΤ-1, στη ΝΕΤ & και στη ΔΤ.  Ήταν επίσης αρχισυντάκτης και παρουσίαζε ενημερωτικές εκπομπές στη ΝΕΤ, στην ΕΤ-1 και στην ErtWorld.
Διετέλεσε αρχισυντάκτης του www.ert.gr  και από το 2004 είναι αρθρογράφος για πολιτικά θέματα στην Athens Voice. Έχει επίσης συνεργαστεί με διάφορα περιοδικά, όπως το “Έψιλον” της Ελευθεροτυπίας, το “Μετρό” και τη “Μεταρρύθμιση”.
Από το 1991 δίδαξε παραγωγή ραδιοφώνου και αργότερα και τηλεοπτική δημοσιογραφία, στη Σχολή Δημοσιογραφίας του Αντένα, στο Athens Media Lab και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

------- Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ε Ι Σ ------

 •  

     

   

  fb

   

   


  e-λεκτρονική τ@ξη 

   

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΜΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ"

   

  Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ ή σκανάρετε τον παρακάτω κώδικα QR ώστε να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα πρόσβασης στην e-λεκτρονική τ@ξη όπου αναρτάται υλικό από διδάσκοντες/σες της κατεύθυνσης.

   

  QR e class


   

  ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΑΛΛΟ Π.Μ.Σ.

   

  Υπενθυμίζεται ότι κατά το εαρινό εξάμηνο φοιτητές/τριες που επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα, στη θέση ενός από τα δύο προσφερόμενα μαθήματα επιλογής να επιλέξουν είτε:
  -  ένα οποιοδήποτε μάθημα από την κατεύθυνση "Πολιτιστική Διαχείριση" ή από "Νέα Μέσα και Δημοσιογραφία
  είτε
  - ένα μάθημα συναφούς γνωστικού αντικειμένου που προσφέρεται σε άλλο Π.Μ.Σ. του Παντείου ή άλλου Πανεπιστημίου στην Αθήνα με τουλάχιστον 7,5 πιστωτικές μονάδες [ECTS], αφού προηγηθεί έγκριση από τη Συντονιστική Επιτροπή της κατεύθυνσης "Επικοινωνία και Ρητορική των Μέσων".
   
   Παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε  εδώ σε μορφή PDF ή σε μορφή MS WORD και αφού την υπογράψει η υπεύθυνη της κατεύθυνσης Καθηγήτρια Π. Ζέρη, να κατατεθεί  στη Γραμματεία του Τμήματος.
   
  Υπενθυμίζεται ότι η υπέρβαση τριων (3) απουσιών ανά μάθημα συνιστά αποτυχία στο μάθημα.
   
     

   

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

   

  Εδώ θα βρείτε τις διαφάνειες για το Σεμινάριο με θέμα:

  • - Βιβλιογραφική έρευνα (εργαλεία διαχείρισης και οργάνωσης βιβλιογραφικών δεδομένων) και συγγραφή εργασιών
  • - Μέθοδοι και τεχνικές αναζήτησης πηγών σε έντυπο και ψηφιακό περιβάλλον
  • - Κανόνες συγγραφής (πρότυπα)
   
   

   

  Παραλαβή κωδικών

  Μπορείτε να παραλάβετε τους κωδικούς για πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες [έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας - έλεγχο βαθμολογίας] αυτοπροσώπως από τη Γραμματεία του Τμήματος